Home
bedrijf
produkten
prijslijst
foto's
contact
knaaghoutrijshoutwilgenschuttingwilgenschermbonenstaken
knaaghout

papagraai
Wilgen knaaghout is als geen ander geschikt voor alle papagaai-achtigen en knaagdieren. Het knaaghout dat wij verwerken en leveren is onbespoten, een zeer natuurlijk en diervriendelijk produkt. 

Het is belangrijk voor de verzorging van uw huisdier om regelmatig knaaghout in het dierenverblijf te plaatsen/hangen. Het zorgt ervoor dat uw huisdier zich niet verveeld. En dat is heel belangrijk want verveling geeft afwijkend gedrag en gebitsproblemen.

Knaaghout heeft veel nuttige doelen. Het is niet alleen een speeltje om de verveling te voorkomen. De stukjes bast en hout die van het knaaghout afkomen bevatten waardevollen voedingstoffen die hun verenkleed/vacht, snavel/knaagtanden in conditie te houdt. En de stukjes hout kunnen als nestmateriaal worden gebruikt.

Wilgen knaaghout is daarom een verantwoorde en gezonde lekkernij waarmee u uw huisdier kunt verwennen.


De standaard maat die wij leveren zijn takjes van ongeveer 20cm lang  deze hebben een diameter van 5-8 mm. In een verpakking zitten ongeveer 20 stuks.(prijslijst)
Het is altijd mogelijk om een andere lengte of diameter te bestellen.

U kunt zelf beoordelen of het hout nog "vers" is Het knaaghout moet een groenige kleur hebben. Wanneer het knaaghout bruin is, dan is het ingedroogd en niet meer geschikt voor uw huisdier.
Ons knaaghout kunt u na aankoop het beste in de koeling of vriezer bewaren. Dit zorgt ervoor dat het langer vers blijft. (de waardevollen stoffen blijven daardoor bewaard)

Door de handige verpakking kunt u eruit halen wat u nodig heeft. De verpakking zet u dan weer terug in de vriezer of koeling. Doordat u de rest van de verpakking terugzet in de koeling/vriezer kunt u optimaal van het knaaghout gebruik maken. Het blijft dus 'vers'. 


   

  Homebedrijfproduktenprijslijstfoto'scontact