Home
bedrijf
produkten
prijslijst
foto's
contact
knaaghoutrijshoutwilgenschuttingwilgenschermbonenstaken
wilgenscherm

Een wilgentenen scherm is een mileuvriendelijke manier om een tuinafscheiding  te maken. Deze wilgenschermen worden bij ons op het bedrijf met de hand gevlochten en zijn in z'n geheel gemaakt van (wilgen)hout. 
Ze zijn bijzonder stevig wat zorgt dat u lang van uw schutting kunt genieten. Een door ons, professioneel geplaatste en behandelde schutting, gaat minimaal 10 jaar mee.
Uiteraard afhankelijk van de (on)gunstige weersomstandigheden.

Net als bij de wilgenschutting bestaan de wilgenschermen ook uit palen en bleeslatten. Deze bleeslatten zijn speciaal geselecteerd naar dikte. De palen worden in de houders geplaats, waarna er begonnen wordt met vlechten. De palen die hiervoor meestal gebruikt worden zijn wilgen palen. Op verzoek kunnen er ook andere soort palen gebruikt worden.

De wilgenschermen zijn leverbaar in verschillende lengtes, van 1 meter tot 2,8 meter breed. Door de variabele breedte is het voor u mogelijk om een afscheiding te plaatsen met alleen "hele" schermen. Een kwestie van een passende schermmaat opgeven. De hoogte is geheel naar uw wens te maken.
(prijslijst)

De schermen zijn niet alleen bedoeld als tuinafscheiding maar kunnen ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een muur een natuurlijk uiterlijk te geven, als windscherm of een natuurlijke zithoek te creeeren.
  

 
Homebedrijfproduktenprijslijstfoto'scontact